Skip to content
Ediția de astăzi Recent

S-a deschis noul an școlar la Colegiul Național Traian

 

Elevii din județul Mehedinți au început astăzi un nou an școlar. Alături de elevi și profesori, la festivitățile de deschidere au participat și reprezentanți ai autorităților locale și parlamentari.

Unii emoționați de întâlnirea cu noii colegi de clasă, alții sub imperiul emoțional al revederii cu vechii colegi. Așa au pășit astăzi și elevii Colegiului Național Traian în instituția de învățământ, la deschiderea noului an școlar.

Deputatul PNL Virgil Popescu s-a aflat în mijlocul elevilor și profesorilor de la Colegiul Național Traian, cărora le-a vorbit despre importantul rol al educației și învățăturii în devenirea ulterioară.

”Este deja o ”tradiție” să mă aflu în prima zi de școală la Colegiul Național Traian, alături de elevi și părinți. Cu emoții, atât ca părinte, dar și ca profesor! Îmi doresc ca în noul an școlar fiecare elev să fie pregătit pentru viață, să li se deschidă orizontul, să fie pregătit pentru a contribui la schimbare, la modernizare, la inovație! Le doresc mult succes și profesorilor, care au o mare responsabilitate, să clădească, în primul rând, caractere! Iar nouă, părinților, ne doresc răbdare și decizii inspirate, pentru a le fi un model copiilor noștri!”, este mesajul transmis de președintele PNL Mehedinți cu ocazia deschiderii noului an școlar.

Au fost prezenți la festivitate și primarul Marius Screciu, reprezentanți ai administrației publice locale și ai structurilor de ordine publică din Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.