Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Scandal în Turnu Severin. Mai multe persoane implicate într-o bătaie

Polițiștii au identificat și reținut zece persoane, cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și încăierare.

În ziua de 3 august a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin au fost sesizați despre faptul că pe strada Orly, intersectie cu Bld. Mihai Viteazu din oraș a izbucnit un conflict între mai multe persoane.

Imediat, la fața locului s-au deplasat polițiștii, împreună cu o grupă de jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinți, care au detensionat conflictul izbucnit și implicit, au identificat două persoane, pe care le-au condus la sediul poliției, în vederea continuării cercetărilor, aceștia afirmând ca mai multe persoane implicate în conflict se deplasează cu doua autoturisme într-o direcție necunoscută.

La scurt timp, șapte persoane din județul Dolj au fost identificate, deplasându-se cu doua autoturisme pe raza orașului Strehaia.

Din investigațiile efectuate s-a stabilit faptul că, pe fondul unor neînțelegeri survenite, 12 persoane cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani, dintre care 7 din județul Dolj și 5 din județul Mehedinți, s-ar fi agresat fizic reciproc. În urma documentării activității infracționale, 10 dintre persoanele implicate au fost reținute de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Mehedinți.

La data de 4 august a.c., față de aceștia, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin a dispus măsura controlului judiciar pentru 60 de zile față de aceștia.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.