Skip to content
Administrație locală Recent

Se modernizează drumurile județene în Mehedinți

Președintele Consiliului Județean Mehedinți Aladin Georgescu anunță că se lucrează la modernizarea mai multor tronsoane de drumuri județene.

Zilele acestea se așterne covor asfaltic pe DJ606A și pe DJ607B.

Drumul Județean 606A, între localitățile Dumbrava și Albulești are pentru prima dată asfalt. Turnarea covorului asfaltic a început urmând să se facă accesele la proprietăți, șanțurile, după care se va pune stratul de uzură. În urma discuțiilor pe care le-am avut la fața locului, am primit asigurări că așa cum stau lucrurile, în toamna acestui an, lucrarea va fi finalizată, deși termenul asumat prin contract este sfârșitul anului. Totodată, proiectul „Reabilitare / Modernizare DJ607B, Sector Bunoaica – Cireșu, Km 22+507 – Km 27+900” a intrat în faza de execuție. La fața locului, muncitorii și utilajele dispuse de constructor intervin în prezent, pentru realizarea celor trei poduri prevăzute în proiect, precum și a podețelor la intersecțiile cu drumurile laterale. Totodată, s-a început pregătirea platformei drumului pentru lucrările de asfaltare care vor urma”, a anunțat Aladin Georgescu.

Președintele CJ Mehedinți mai anunță că în cadrul proiectului, pe lângă platforma drumului și podurile aflate deja în lucru, se vor face lucrări de racordare cu 25 drumuri laterale și lucrări de accese la 70 proprietăți din localitățile Bunoaica și Cireșu și investiția are termen de finalizare luna iunie a anului 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.