Skip to content
Ediția de astăzi

Șeful deputaţilor PSD-iști, viață de lux din salariul de parlamentar

Oare cum poţi să strângi averi din salarii de câteva mii de lei? Nu ştim, dar poate ne învaţă Alfred Simonis, şeful deputaţilor PSD-iști.

Cu un salariu de 10.000 de lei pe lună, Simonis a reuşit să strângă o avere impresionantă, relatează potrivit PSNews.ro

Alfred Simonis face minuni cu salariul pe care îl câştigă în Parlamentul României. Deşi are un venit de 10.000 de lei pentru activitatea sa de deputat, iar soţia sa câştigă doar vreo 2.500 de lei pe lună, Alfred Simonis a strâns până la cei 35 de ani neîmpliniţi o avere frumuşică. Astfel, în ultima declarație de avere depusă, în iunie, Simonis declară două apartamente și o casă pe care le deține în prezent, dar și două „apartamente cu teren” vândute. Pe imobiliare a luat 82.000 de euro și peste 452.000 de lei. În total, cam 180.000 de euro.

Tot în 2018, deputatul PSD a vândut și un autoturism Audi pentru ”doar” 49.600 de lei.

În paralel, familia lui Simonis a creditat o firmă la care soția deține 30% din acțiuni cu peste 523.000 de lei. Iar în conturile soților se găsesc peste 54.000 de lei și aproape 20.000 de euro.

Şi toate acestea numai din salarii care, cumulat, nu depășesc trei mii de euro lunar.

De-a lungul carierei sale, Alfred Simonis a fost directorul unei firme private, care a avut, în 2012, un profit de 500 de euro și zero angajați. Apoi, Simonis a devenit consilier municipal la Timișoara, de unde a fost propulsat Director Executiv la Aeroportul Internațional Traian Vuia și, ulterior, deputat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.