Skip to content
Spot

Europol Mehedinţi: “Nelegiuiții legiferează, polițiștii aplică legea, iar legea îi apără pe infractori!”

 

Reprezentanţii Sindicatului Europol Mehedinţi, într-o postare pe Facebook, critică atitudinea ministrului de Interne, Carmen Dan, care nu ia măsuri pentru protecţia poliţiştilor. Comentariul acestora vine pe fondul ultimului caz de ultraj, când un poliţist de la secţia 7 din Capitală a fost bătut crunt de un interlop. Norocul polițistului a fost că mai mulţi clienţi au sărit în apărarea sa.

“În țara în care guvernanții le acordă doar drepturi, nu e de mirare că infractorii dau dovadă de un tupeu incredibil, lovind cu cruzime chiar şi oameni ai legii, lege care e croită de către nelegiuiți pentru nelegiuiți!!!

Concluzia e clară, dragi colegi, trebuie să ne păzim bine pielea, căci în afara câtorva excepții (care-n mare parte sunt apropiați de-ai noştri), NIMENI NU NE IUBESTE!!! Cât despre aşa-zisul „nostru” ministru de interne, aceasta doar mimează compasiunea pe la TV şi promite, de ochii lumii, înăsprirea legislație în vederea protejării polițistului, însă când a venit vorba de a pune şi-n practică „măsurile ferme” declarate, s-a făcut că plouă, și de atunci a tot plouat cu ignoranță!!!

Dragi Colegi, întrebarea e una simplă: Ne mai lăsăm mult timp mințiți de aceşti falși apărători ai drepturilor noastre???

Dragi Cetățeni de bună credință, şi voi ar trebui să reacționați, căci polițiștii sunt printre singurii necunoscuți care au meseria de a vă sări în ajutor!”, scriu pe Facebook sindicaliştii de la Europol Mehedinţi.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.