Skip to content
Recent

Severinean cercetat pentru trafic de droguri de mare risc

Un bărbat, de 35 de ani, din municipiul Drobeta-Turnu-Severin, a fost depistat, în trafic, de polițiștii din cadrul IPJ Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism, după ce ar fi consumat substanțe psihoactive. Polițiștii au efectuat imediat un control asupra autovehiculului și a persoanei. 

„În urma controlului efectuat, au fost găsite 100 de grame de cannabis, un grinder, un cântar electronic de precizie și suma de 106.000 de lei. În baza probatoriului administrat, procurorii DIICOT Mehedinți au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a bărbatului de 35 de ani, iar în aceeași zi, Tribunalul Mehedinți a admis propunerea de arestare preventivă, pentru 30 de zile a bărbatului.”, conform IPJ Mehedinți

Ulterior, polițiștii au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară și la un imobil, situat în București, unde locuia, fără forme legale, bărbatul de 35 de ani. În urma acțiunilor, au fost identificate și ridicate aproximativ 3 kilograme de cannabis, 13 comprimate ecstasy, 3 telefoane mobile, un laptop, mai multe recipiente și înscrisuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.