Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Pregătiri pentru începerea noului an școlar

Joi, 9 septembrie, în sala de ședințe a Liceului Tehnic „Decebal”, a avut loc ședința cu directorii unităților de învățământ din județul Mehedinți, cu privire la începerea noului an școlar. Acesta se apropie cu pași repezi, iar ultimele detalii au fost puse la punct. 

Siguranța elevilor și a personalului didactic, nedidactic și auxiliar în incinta unităților de învățământ și în zona adiacentă, în anul școlar 2021-2022, a constituit ideea principală a ședinței de lucru la care au participat invitați ai Inspectoratului Județean de Poliție Mehedinți, ai Inspectoratului pentru Situații de Urgență Mehedinți și ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Mehedinți. Astfel, reprezentantul Biroului pentru Siguranță Școlară a atras atenția directorilor că dorește ca orice aspect care ține de siguranța elevilor să fie comunicat. Totodată, luni, la începerea anului școlar, va fi prezent câte un echipaj la fiecare unitate de învățământ. 

De asemenea, Inspectoratul pentru Situații de Urgență Mehedinți a comunicat directorilor unităților de învățământ mai multe aspecte, iar printre cele mai importante sunt autorizațiile pentru incendii. În cazul lipsei acestora, amenzile sunt uriașe. 

Nu în ultimul rând, elevii vor purta în continuare masca de protecție și vor respecta regulile de distanțare socială în incinta unităților de învățământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.