Skip to content
Recent

Situație fără precedent! Secretarul unei școli refuză să semneze hârtiile pentru salarii

La o școală gimnazială din Brădeanu, judeţul Buzău, are loc o situație nemaiîntâlnită, întrucât secretarul refuză vehement să semneze hârtiile pentru salariile angajaților.

Motivul, spune omul, este că salariile ies foarte mici și îi este frică să nu fie dat în judecată. Constantin Dragomir povestește că a început să facă actele necesare pentru data de 14 februarie, atunci când este ziua de salariu. Când a văzut ce  sume generează programul s-a speriat. Secretarul instituției afirmă că 10 oameni sunt afectați, iar cea mai gravă situaţie este cea a bibliotecarei, după cum relatează Digi24.ro.

„La ora actuală, cu mărire, are un rest de plată de 46 de lei, şi salariul dânsei a suportat mărirea de 25% şi are de luat 46 de lei. În luna decembrie a avut 440. E program care e dat de Ministerul Educaţiei Naţionale, e de 5, 6, 7 ani, e la nivel de toată ţara, pe baza lor se iau salariile”, a declarat Constantin Dragomir, adăugând că nu are curajul de a semna actele, întrucât trebuie să îi asigur brutul şi netul din contract

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.