Skip to content
Recent Spot

SURSE Cum vrea PSD-ul să strice un eveniment cultural din nordul Mehedinţiului

 

Deşi nu este an electoral când de regulă politicienii îşi fac prezenţa pe la mai toate evenimentele care se petrec în judeţ, organizaţia de femei a PSD Mehedinţi, condusă de Alina Teiş (deputat) ţine cu tot morţişul să fie prezentă sâmbătă la Ponoare. Aici are loc un festival naţional concurs de folclor, manifestare ajunsă la a XIII-a ediţie.

Cum evenimentul cu pricina nu are şi nici nu ar trebui să aibă nicio legătură cu politica, marea şefă a femeilor social-democrate s-a gândit cum să-şi facă prezenţa acolo. Conform unor surse din interiorul PSD Mehedinţi, membrele organizaţiei de femei au pus la punct un scenariu de toată jena, în sensul că vor veni în grup la festival făcând un mic popas dintr-o, vezi Doamne, călătorie prin nordul judeţului.

Pentru că nu este prima dată când fac acest lucru putem previziona de pe acum ce vor face doamnele social-democrate la Ponoare: se vor fotografia, vor posta pe Facebook şi iată în felul acesta mai bifează în agendă încă un eveniment. De altfel, în linii mari la asta se rezumă activitatea acestei organizaţii în ultima perioadă.

Deputata PSD Alina Teiş împreună cu primarul comunei Ponoare (foto dreapta) şi prefectul de Mehedinţi

În privinţa deputatei Teiş, sfătuită de oameni apropiaţi, aceasta forţează o precampanie electorală sperând la un nou loc eligibil pe listele parlamentare ale PSD Mehedinţi, fiind prezentă la toate sindrofiile pesediste, gen nedeia satului, zilele comunei sau festivalul teiului, imortalizând de fiecare dată aceste evenimente pe pagina sa de Facebook.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.