Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Tânăra dispărută a fost găsită într-o pădure. I-a auzit pe salvatori, dar nu a răspuns

Tânăra de 27 ani, din comuna mehedințeană Șișești, plecată voluntar de la domiciliu noaptea trecută, a fost găsită de forțele angrenate la căutarea acesteia.

Femeia a fost identificată într-o pădure din apropierea localității de domiciliu. Deși, noaptea trecută i-a auzit pe salvatori în timp ce o căutau, a refuzat să le răspundă acestora.

În dimineața zilei de 2 august a.c., în jurul orei 10.30, echipele mixte organizate pentru căutarea tinere de 27 ani, din comuna Șișești, dispărută de la domiciliu în data de 01 august a.c., au reușit identificarea acesteia după ce au efectuat verificări în pădurile din apropierea localității de domiciliu a persoanei dispărute.

De la momentul sesizării dispariției, peste 100 de polițiști, jandarmi, pompieri, polițiști de frontieră, reprezentanți ai Direcției Silvice Mehedinți și voluntari din comuna Șișești, însoțiți de trei câini de urmă și cu ajutorul punctului de comandă mobil al I.S.U. Drobeta au căutat persoana dispărută în satele învecinate și pădurile din apropiere, activitățile fiind oprite la lăsarea întunericului.

În această dimineață, căutările au fost reluate de aceleași forțe, reușindu-se găsirea tinerei, care se ascundea într-o pădure din apropierea satului unde domiciliază.

Ea le-a declarat salvatorilor că în noaptea dispariției i-a auzit pe aceștia strigând-o pe nume, însă a refuzat să ia legătura cu ei.

Patrupedele folosite pentru căutarea persoanei dispărute au condus echipele de căutare suficient de aproape de locul unde se ascundea.

Femeia nu a fost victima vreunei infracțiuni, fiind încredințată familiei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.