Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Tânără dispărută de la domiciliu. Mama sa a sesizat poliția

O femeie de 27 ani, din comuna Șișești, județul Mehedinți, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit. Polițiștii fac apel la cetățeni pentru identificarea acesteia. Ea a fost pusă în urmărire la nivel național.

În ziua de 1 august a.c., în jurul orei 18.35, Secția de Poliție Rurală Izvoru Bârzii a fost sesizată de o femeie de 52 ani, din comuna Șișești, județul Mehedinți, despre faptul că fiica sa Zaharia Magdalena Larisa, de 27 ani, din aceeași localitate, a plecat de la domiciliu și nu a mai revenit.

În urma sesizării, a fost dispusă căutarea la nivel național, dar și instituită măsura consemnului la frontiera de stat a României, semnalmentele acesteia fiind comunicate polițiștilor aflați în dispozitivul de ordine și siguranță publică, dar și altor structuri în vederea identificării.

Semnalmente: Persoana dispărută are ochi căprui, aproximativ 65 de kilograme, 1,60 metri înălțime, păr negru, față prelungă.

La data dispariției, purta pantaloni scurți de culoare neagră, bluză de culoare alb cu negru, fiind încălțată cu papuci.

Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat sa apeleze Serviciul de Urgenţă 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.