Skip to content
Ediția de astăzi

Traian Berbeceanu, consilierul ministrului de Interne, despre starea de urgență: Nu se raționalizează alimentele, țara nu va fi blocată

Traian Berbeceanu, consilierul ministrului de Interne Marcel Vela, a anunțat pe pagina sa de Facebook că nu se vor raționaliza alimentele, odată cu instituirea stării de urgență.

Starea de urgență are menirea de a ajuta populația, de a vă proteja sănătatea, de a salva vieți în cele din urmă. În același timp, știrile false și interpretările rău intenționate nu fac decât să îngreuneze situația, să ne îndepărteze, pe noi toți, de la atingerea obiectivului firesc: limitarea contaminării și stoparea răspândirii noului coronavirus. Nu este adevărat că alimentele vor fi raționalizate, nu este adevărat că țara va fi blocată și, mai ales, este falsă ideea potrivit căreia declararea stării de urgență ar putea să genereze abuzuri ale autorităților. Mass media, în mod special, cei care aleg să își exprime părerile prin intermediul rețelelor sociale, în particular, au datoria de a prezenta obiectiv, calm și realist situația. Iar dumneavoastră trebuie să aveți încredere în mesajele, indicațiile, solicitările și recomandările autorităților! Este o perioadă grea, însă, împreună vom reuși!, a scris Traian Berbeceanu.

Președintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgență în România începând de luni, 16 martie, în contextul epidemiei de coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.