Skip to content
Recent

Un elev a ajuns la spital după ce a fost agresat în curtea liceului

Un elev de 15 ani a ajuns la spital după ce a fost agresat de mai multe persoane, pe terenul de sport al unui liceu, din Drobeta-Turnu-Severin. Se pare că băiatul avusese discuții contradictorii cu un alt tânăr de 17 ani, pe care elevul de 15 ani l-a agresat ulterior. În urma incidentului, tânărul de 17 ani și-a sunat familia, iar fără a sta pe gânduri, membrii familiei au pătruns în curtea liceului.

Astfel, poliția municipiului Drobeta-Turnu-Severin a fost sesizată de un elev de 16 ani.

„La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Biroului de Ordine Publică și Biroului de Investigații Criminale care în urma verificărilor efectuate au stabilit că în pauza dintre orele de curs între doi elevi de 17 ani, respectiv 15 ani, au existat niște discuții contradictorii. În urma acestor discuții în contradictoriu, elevul de 15 ani l-a agresat pe elevul 17 ani. După acest incident, elevul de 17 ani și a contactat telefonic părinții și i-a anunțat despre incident, iar la scurt timp, în incinta liceului, au pătruns membrii de familie ai acestuia: tatăl, un bărbat de 48 de ani, fratele, un tânăr de 14 ani și mama, o femeie de 47 de ani.

Cele trei persoane l-au agresat pe elevul de 15 ani, care a fost transportat la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.”

În cauză, se continuă cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Totodată, cele trei persoane au fost reținute pentru 24 de ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.