Skip to content
Focus Recent

Un fost premier român și Liviu Dragnea, vizați de o anchetă în SUA

În SUA se desfășoară o ancheta în care este vizat Elliott Broidy, republicanul care s-a ocupat de strângere de fonduri, și care este suspectat că s-a folosit de poziția din cabinetul președintelui SUA Donald Trump, pentru a face o serie de înțelegeri.

Cei de la The Associated Press anunță că vor fi luate la întrebări mai multe persoane, iar printre acestea sunt vizați și doi politicieni din România: fostul premier Sorin Grindeanu și fostul președinte PSD Liviu Dragnea.

Compania lui Broidy a vrut să ofere servicii Guvernului României, care era condus atunci de Sorin Grindeanu. Nu s-a finalizat înțelegea, însă cei doi au participat la un eveniment unde era și președintele SUA Donald Trump.

Cei de la AP au reușit să obțină și  o serie de emailuri prin care reiese că Dragnea voia să o saboteze pe Laura Codruța Kovesi, drept urmare Broidy a încercat să îl convingă pe republicanul Ed Royce, președintele comitetului Afacerilor Externe, să nu se întâlnească cu Laura Codruța Kovesi, în timpul vizitei pe care a avut-o în București, în 2017.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.