Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi

Un nou maraton al vaccinării la Severin! Te poți vaccina fără programare cu Pfizer sau Johnson&Johnson

Prefectul județului Mehedinți Cristinel Pavel anunță că se organizează un nou maraton al Vaccinării, la Drobeta Turnu Severin, în perioada 4-6 iunie, în parcarea de la Severin Shopping Center.
Vaccinarea va începe vineri, 4 iunie, de la ora 14.00 și se va încheia duminică, la ora 21.00.
Nu este nevoie de programare, iar pentru vaccinarea copiilor cu vârsta de 12 ani şi peste este obligatorie acordarea consimţământului informat de către părinţi sau de către tutorele legal. La maraton aunt așteptați atât cei care au primit prima doză cu vaccinul Pfizer-BioNTech la Maratonul Vaccinării – ediţia I şi care trebuie să facă rapelul, cât şi cei care doresc să facă acum prima doză, urmând ca rapelul să îl facă, după trei săptămâni, la oricare dintre centrele de vaccinare deschise în județul Mehedinți”, anunță prefectul.
Una dintre noutăţile aduse de această ediţie a Maratonului Vaccinării Drobeta Turnu Severin o reprezintă posibilitatea imunizării cu vaccinul Johnson&Johnson, ser ce se administrează într-o singură doză.
În acest sens, au fost pregătite circuite separate, destinate exclusiv imunizării cu acest ser. Maratonul de vaccinare este organizat de Instituția Prefectului județul Mehedinți, Direcția de Sănătate Publică Mehedinți, Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Drobeta” al județului Mehedinți și Severin Shopping Center”, a mai specificat prefectul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.