Skip to content
Administrație locală Recent VIDEO

Un primar din Mehedinți îi face de rușine pe cei care lasă mizerie în spațiile publice

Edilul comunei Șimian atrage atenția că cetățenii au datoria de a păstra curățenia în spațiile publice, că trebuie să dea dovadă că sunt civilizați.

Constantin Trușcă a postat un clip video pe pagina de Facebook cu imagini ale ”dezastrului” lăsat de persoane care au trecut prin parc, au lăsat coji de semințe în urmă și multe alte gunoaie.

Cu această ocazie, edilul le cere cetățenilor să fie civilizați.

Nivelul de civilizație al unei comunități este dat de fiecare cetățean în parte! Asta ar trebui să înțeleagă și persoanele care au lăsat în urmă mizeria care se vede și în imagini, chiar în spațiul verde amenajat în spatele Primăriei Șimian.  Nu obișnuiesc să am astfel de postări pe facebook, dar trebuie să înțelegem cu toții că pentru a primi respect, trebuie să oferim respect!  Rolul unei administrații este de a crea condiții decente pentru locuitorii unei comunități, dar nu putem cheltui bani din bugetul comunei pentru a repara și întreține ceea ce unii, cu indolență și nepăsare, distrug cu intenție!”, este mesajul lui Trușcă.

Nivelul de civilizație al unei comunități este dat de fiecare cetățean în parte! Asta ar trebui să înțeleagă și persoanele care au lăsat în urmă mizeria care se vede și în imagini, chiar în spațiul verde amenajat în spatele Primăriei Șimian. Nu obișnuiesc să am astfel de postări pe facebook, dar trebuie să înțelegem cu toții că pentru a primi respect, trebuie să oferim respect! Rolul unei administrații este de a crea condiții decente pentru locuitorii unei comunități, dar nu putem cheltui bani din bugetul comunei pentru a repara și întreține ceea ce unii, cu indolență și nepăsare, distrug cu intenție!

Publicată de Constantin Trusca pe Miercuri, 31 iulie 2019

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.