Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Un proxenet a fost arestat pentru că racola tinere din județul Mehedinți

Polițiștii din Sibiu au reținut, pentru 24 de ore, un mehedințean, care este acuzat de proxenetism. Acesta racola tinere inclusiv din județul Mehedinți.

În zona Post Control Veştem, un echipaj de jandarmi a depistat trei tinere, care acostau persoane în vederea întreţinerii de raporturi sexuale contra cost. Este vorba despre tinere cu vârsta cuprinsă între 21 şi 29 de ani, din judeţele Mehedinţi şi Timiş.

De asemenea, jandarmii au constatat că cele trei tinere erau insoţite de un bărbat în vârstă de 34 de ani, din judeţul Mehedinţi, care le supraveghea activitatea.

Autoritățile au descoperit că mehedințeanul, în ultimele 6 luni ale anului în curs, le-ar fi determinat pe cele trei tinere să acosteze persoane în vederea întreţinerii de raporturi sexuale, le-ar fi oferit protecţie, transport, le-ar fi facilitat cazarea în municipiul Sibiu, în diferite apartamente închiriate, toate acestea în schimbul unor sume de bani.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.