Skip to content
Recent

Un tânăr a fost arestat pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului

Un grav accident, soldat cu victime, s-a produs luni, 21 iulie, pe Calea Timișoarei din municipiul Drobeta-Turnu-Severin.  Una dintre persoanele implicate nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar.

În urma impactului, autoturismul condus regulamentar a fost proiectat într-o altă mașină ce se afla staționată pe partea dreaptă a carosabilului. Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unui bărbat și a soţiei acestuia, pasager în autoturism. Imediat după producerea accidentului, conducătorul autoturismului care a pătruns pe contrasens a părăsit locul faptei, iar în urma verificărilor, s-a stabilit că vinovat era un tânăr de 18 ani, din comuna Malovăț, județul Mehedinți, care nu avea permis de conducere. 

Faţă de acesta, a fost dispusă măsura preventivă a reţinerii pe o perioadă de 24 de ore, ulterior fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta-Turnu-Severin cu propunere de arestare preventivă. Instanţa de judecată a admis propunerea şi a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 de zile pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.