Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi Recent

Viceprimarul PNL Daniel Cîrjan: Aproape 800 de copii înscriși în clasa pregatitoare vor primi un ghiozdan

 

Aproximativ 800 de copii înscriși în clasa pregatitoare la școlile din Drobeta Turnu Severin vor beneficia de un ghiozdan echipat cu toate rechizitele necesare pentru prima zi de școală:caiete, penar, stilou, creioane colorate, riglă, acuarele, etc.

“Așa cum am promis, programul „Primul ghiozdan” pe care l-am inițiat anul trecut, se va aplica și în anul școlar 2019-2020. Cu siguranță că micuții se vor bucura când vor găsi pe băncuțe în prima zi de școală aceste ghiozdane cu rechizite care sunt diferențiate pentru băieți și pentru fetițe”, spune viceprimarul liberal Daniel Cîrjan.

În opinia sa, este important ca și municipalitatea să sprijine copiii în prima zi de școală pentru că primul impact cu școala poate influența viitorul micuților.

„Nu este de neglijat nici faptul că nu sunt deloc mici costurile cu un ghiozdan echipat cu tot ce este necesar pentru prima zi de școală, astfel că acest proiect reprezintă și un ajutor pentru părinții care își înscriu copiii în clasa pregătitoare”, mai spune Daniel Cîrjan.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.