Skip to content
Ediția de astăzi

Un taximetrist din Severin i-a dat o lecție unuia dintre ”agitatorii” protestatari

La protestele din ultimele zile din Severin s-a făcut ”remarcat” un personaj care promovează intens nerespectarea legii și teorii ale conspirației. Dreptul la liberă exprimare nu îi poate fi luat nimănui, dar totuși când ideile care sunt propagate instigă la ură, la nesupunere și la nerespectarea legii, merită să primească o lecție.

Personajului în cauză, Florin Măneanu, i-a fost aplicată o lecție de acest gen de către un taximetrist din Severin. Am primit la poșta redacției un mesaj din partea domnului Ion Olteanu: ”Iată că un taximetrist din Drobeta i-a aplicat o lecţie de responsabilitate cetăţenească „camaradului” extremist şi xenofob Măneanu, chiar dacă „purtătorul de mască” a pierdut o cursă şi a suportat costul deplasării”.

Video aici: https://www.facebook.com/100006651017524/videos/2901907096707629

Nu putem să nu ne întrebăm: ”De când ești sclav al sistemului, dacă respecți legea”? Așa cum a făcut-o taximetristul. Asta ar trebui să fie o lecție pentru mulți dintre cei care în aceste zile instigă la ură și nesupunere. Respectul față de restul persoanelor este o dovadă de caracter, trecând peste respectarea legilor. Dar, din păcate, mulți nu înțeleg asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.