Skip to content
Ediția de astăzi

Viorica Dăncilă NU a prins un loc pe lista candidaților PSD la parlamentare

Viorica Dăncilă nu a prins niciun loc pe lista candidaţilor pentru Camera Deputaţilor la Teleorman, în timp ce senatoarea Carmen Dan n-a prins loc eligibil.

Comitetul Executiv Judeţean al PSD Teleorman a stabilit listele pentru Senat şi Camera Deputaţilor. Lista de Senat va fi deschisă de Dănuţ Cristescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean, în timp ce Carmen Dan va fi pe poziţia a doua, potrivit PSNews.ro

Lista de Camera Deputaţilor va fi deschisă de Florin Savu Piper, fost vicepreşeidnte al CJ Teleorman, urmat de Paul Stancu (social-democrat venit de curând în partid) şi Ioana Panagoreţ (decanul Facultăţii de Ştiinţe şi Inginerie a Universităţii Valahia) şi Violeta Răduţ (deputat în legislatura 2016-2020).

Amintim că PS News a scris recent că președintele PSD Marcel Ciolacu face curățenie în partid. Potrivit unor surse PSD, mulți dintre social-democrații care au prejudiciat imaginea partidului nu se vor mai regăsi pe liste pentru parlamentare. Astfel, nume controversate precum Eugen Nicolicea, Florin Iordache, Dănuț Andrușcă sau Liviu Pleșoianu nu vor mai face parte din echipa parlamentarilor PSD după 6 decembrie.

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, declara recent că, din punctul său de vedere, Dăncilă ar trebui să fie parlamentar pentru că este fost prim-ministru al partidului. Totodată, printre cei care vor prinde un loc în Parlament se numără Gabriela Firea, Sorin Grindeanu și Paul Stănescu, iar președintele partidului, Marcel Ciolacu, va deschide lista PSD pentru Camera Deputaților la Buzău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.