Skip to content
Focus Recent

Virgil Popescu: Cei de la PSD&ALDE au adoptat o lege pentru clientela lor politică

Legea privind aprobarea Ordonanţei Guvernului nr. 15/2017 pentru modificarea şi completarea Ordonanţei Guvernului nr. 58/1998 privind organizarea şi desfăşurarea activităţii de turism în România a fost adoptată de Camera Deputaților, însă cei din Opoziție acuză că e vorba de o nouă lege pentru clientela politică a celor de la PSD.

Vicepreședintele PNL Virgil Popescu a anunțat că grupul deputaților PNL nu au votat pentru adoptarea acestui proiect de lege.

Nu este o lege făcută pentru turism, ci pentru clientela dumneavoastră politică! (…) Vă atrag atenția că definiția organizației de management a destinației nu poate fi făcută încât un membru fondator să aibă un vot mai puțin important decât un alt membru fondator! Ați făcut o lege care nu va fi funcțională și care va fi refăcută printr-o ordonanță, doar ca să trimiteți zece oameni la post vara asta!”, a spus deputatul PNL Virgil Daniel Popescu.

Află aici care sunt noile prevederi care au fost adoptate.

Legea prevede că Organizația de Management al Destinației are  drept scop asigurarea „realizării politicii de marketing și gestionarea coordonată a componentelor destinației în scopul dezvoltării și valorificării potențialului turistic al destinației”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.