Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Virgil Popescu îi atacă dur pe cei de la PSD&ALDE: Sunt niște MINCINOȘI NOTORII!

Președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu a lansat un atac dur la adresa celor din PSD&ALDE pe care îi acuză că ascund o serie de adevăruri vitale pentru români, deși încearcă să îi ”păcălescă” prin prezentarea unor jumătăți de adevăr cu privire la facturile la gaz și electricitate. Atacul vine la scurt timp înainte de intrarea în vigoare a măsurii plafonării prețului gazelor, de la 1 aprilie 2019, pe care cei de la PSD o prezintă ca fiind o măsură foarte bună.

Cei de la PSD si ALDE sunt niște MINCINOȘI NOTORII! Vor să îi păcălească pe români și le spun doar jumătate de adevăr! Cum se face că nu scad prețurile la facturile la energie electrică și gaze naturale, deși au promis că prin plafonarea prețului la producător să îi ajute pe români? Cum vând pesedișii minciuna?  ”Știați că nici prețul la energie electrică pentru consumatorii casnici nu va mai crește în următorii 3 ani? Tarifele din factura ta la energie electrică vor rămâne neschimbate cel puțin până pe 28 februarie 2022! OUG 114 – pentru binele oamenilor!”, explică președintele PNL Mehedinți.

Virgil Popescu explică unde sunt contradicțiile care reies din ceea ce prezintă cei de la PSD&ALDE ca fiind o măsură pozitivă.

Care este adevărul? Până la data de 1 martie 2019 prețul de vânzare al energiei electrice de către producători era și cu 100% mai mare decât după aplicarea forțată a plafonării prin OUG 114? DE CE NU SCADE PREȚUL FACTURILOR PENTRU ROMÂNI? UNDE SE DUCE DIFERENȚA DE BANI?!? Același lucru și pentru gaze naturale. Până la data de 1 aprilie 2019 prețul de vânzare al gazelor naturale de către producători era și cu 100% mai mare decât după aplicarea forțată a plafonării prin OUG 114. DE CE NU SCADE PREȚUL FACTURILOR PENTRU ROMÂNI? UNDE SE DUCE DIFERENȚA DE BANI?!? La aceste întrebări trebuie să răspundă cei de la PSD si ALDE!!! Nu să mintă constant populația, să îi amăgească pe români cu false promisiuni, cu jumătăți de adevăr!”, a mai explicat liderul liberal.

Virgil Popescu reamintește că Lia Olguța Vasilescu a recunoscut că OUG 114 a fost dată pentru Ioan Niculae.

Totuși să nu uităm că mai există pesediști, pe care cred că i-a luat gura pe dinainte, care au spus o parte din adevăr. Respectiv, Lia Olguța Vasilescu care recent declara următoarele: „Da, e bine că Ioan Niculae este ajutat, că i se plafonează preţul la gaze”, a declarat miercuri, în plenul Camerei Deputaţilor, Lia Olguţa Vasilescu! Românii trebuie ajutați, nu Ioan Niculae! Nu un grup de interese obscure! Și totuși mă încăpățânez să întreb: UNDE SE DUCE DIFERENȚA DE BANI?!?„ mai întreabă președintele PNL Mehedinți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.