Skip to content
Administrație locală Recent VIDEO

Virgil Popescu – PNL: Ministrul Suciu a dat aviz negativ pentru includerea în PDNL a proiectelor de extindere a rețelelor de gaz

Deputatul PNL de Mehedinți Virgil Popescu anunță că PNL a votat pentru modificarea Programului Național de Dezvoltare Locală care permite UAT-urilor să propună și proiecte de extindere a rețelei de gaz.

Astăzi am votat pentru modificarea Programului Național de Dezvoltare Locală care permite UAT-urilor să propună și proiecte de extindere a rețelei de gaz! Este interesant însă că ministrul Dezvoltării Daniel Suciu a dat AVIZ NEGATIV! I-am atras atenția asupra acestui aspect de la tribuna Camerei Deputaților! Mi-a spus că îmi dă replică, dar nu a făcut-o! Știți de ce? Pentru că nu are argumente! Revenind – așa cum am promis mă zbat ca românii să aibă gaze în case, să extindem rețeaua de gaz”, este mesajul transmis de președintele PNL Mehedinți.

Ce a spus deputatul PNL de la tribuna Camerei Deputaților:

Partidul Național Liberal a votat pentru adoptarea acestui proiect de legislativ, dar aș vrea să nu uităm un lucru: domnul Suciu știe foarte bine că din calitatea lui de ministru al Dezvoltării a dat aviz negativ pentru introducere pentru posibila finanțare a extinderii rețelei de gaze. Să nu uităm acest lucru vă rog frumos! Asta este adevărul! Și de fiecare dată când vorbim despre PNDL să se spună acest lucru: distribuția de gaze este introdusă datorită Parlamentului, nu datorită Guvernului și a domnului Suciu”.

Astăzi am votat pentru modificarea Programului Național de Dezvoltare Locală care permite UAT-urilor să propună și proiecte de extindere a rețelei de gaz! Este interesant însă că ministrul Dezvoltării Daniel Suciu a dat AVIZ NEGATIV! I-am atras atenția asupra acestui aspect de la tribuna Camerei Deputaților! Mi-a spus că îmi dă replică, dar nu a făcut-o! Știți de ce? Pentru că nu are argumente! Revenind – așa cum am promis mă zbat ca românii să aibă gaze în case, să extindem rețeaua de gaz!

Publicată de Virgil Popescu pe Miercuri, 4 septembrie 2019

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.