Skip to content
Recent

10 posturi disponibile, la Inspectoratul General pentru Imigrări

Inspectoratul General pentru Imigrări a transmis marți, 9 noiembrie, că a fost demarată procedura de concurs, din sursă externă, pentru ocuparea a zece posturi vacante de personal contractual, în cadrul Serviciului Administrativ și la nivelul centrelor specializate pe linie de migrație și azil.

Astfel, în vederea reducerii deficitului de personal și asigurării activității în condiții optime, la nivelul aparatului propriu din cadrul Serviciului Administrativ, la Centrele Regionale de Proceduri și Cazare a Solicitanților de Azil din București, Timișoara, Maramureș, Rădăuți și Galați, precum și la Centrul de Cazare a Străinilor luați în Custodie Publică Otopeni, au fost scoase la concurs 3 posturi pentru muncitor calificat IV-I (instalator, electrician, fochist), 6 pentru îngrijitor de clădiri și 1 de magaziner.

Pentru înscrierea la concurs, candidaţii vor prezenta dosarul de candidat în termen de cel mult 10 zile lucrătoare de la data afişării anunţului, Serviciului Resurse Umane din cadrul Inspectoratului General pentru Imigrări, la sediul din str. Lt. col. Marinescu Constantin, nr. 15A, sector 5, Bucureşti.

Anunțurile de recrutare pot fi accesate pe site-ul oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări la adresa igi.mai.gov.ro, secțiunea „Carieră”. Concursul va consta în trei etape succesive, respectiv, selecția dosarelor de concurs, proba practică și interviul.

Informații suplimentare privind modalitățile de înscriere și participare la concurs, condițiile de recrutare, probele de examen și alte date importante pentru desfășurarea în bune condiții a recrutării și încadrării candidaților pot fi obținute de la structura de resurse umane a Inspectoratului General pentru Imigrări, la numărul de telefon 021/4107513 și interiorul precizat în anunț.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.