Skip to content
Ediția de Astăzi Focus Recent VIDEO

2018 – 2019 Mesajul premierului Viorica Dăncilă: Vă urez tuturor liniște, sănătate și belșug în noul an!

Premierul României Viorica Dăncilă le-a transmis românilor, la final de 2018, că privim cu încredere către noul an și cu mulțumirea că măsurile pe care le-a luat au adus o viață mai bună românilor.

Dragi români, 2018 a fost un an important pentru națiunea română. Am sărbătorit împreună Centenarul Marii Uniri, prilej pentru a ne reconfirma atașamentul față de valorile și tradițiile care ne fac unici în lume și la care ne raportăm pentru viitor. Privim cu încredere către noul an și cu mulțumirea că măsurile pe care le-am luat au adus o viață mai bună românilor. Am pus solidaritatea socială în centrul politicilor guvernamentale și totodată am fost preocupați de stimularea investițiilor în domenii strategice prin crearea cadrului legislativ necesar. Alături de miniștrii din Cabinet și împreună cu președinții alianței PSD-ALDE, colegii din cele două partide care susțin acest guvern, am reușit să onorăm angajamentele pentru care am primit încrederea a milioane de cetățeni. Mai avem multe de făcut și vă asigur că vom continua să luăm deciziile corecte pentru România”, a declarat premierul României.

Viorica Dăncilă a dat asigurări că țara noastră este pregătită să asigure cu brio conducerea Uniunii Europene.

Scopul nostru este unul clar – o creștere economică sustenabilă și investiții majore care să aducă un trai mai bun pentru cât mai mulți cetățeni, dar și o Românie demnă și mândră. Mâine (marți – n.r.) preluăm președinția Consiliului UE pentru următoarele șase luni. Este un proiect de țară care trebuie să ne unească – instituții ale statului, forțe politice și societate civilă, pe toți românii, oriunde s-ar afla. Vă asigur că suntem pregătiți să avem un mandat de succes pentru ca România demnă să se înalțe și să-și recapete rolul și importanța cuvenită. Vă urez tuturor liniște, sănătate și belșug în noul an!”, a transmis premierul României.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.