Skip to content
Ediția de Astăzi Focus Recent VIDEO

2018 – 2019 Mesajul președintelui Klaus Iohannis pentru români: Să construim, așadar, împreună următorul secol de existență a României cu mult curaj

Președintele României a transmis un mesaj de unitate în ultima zi a anului 2018. Klaus Iohannis le-a transmis românilor că deschid o nouă pagină a istoriei națiunii noastre și le revine responsabilitatea de a lăsa generațiilor viitoare o democrație puternică și o țară dezvoltată.

Dragi români, Ne aflăm la finalul unui an cu o semnificație profundă pentru România, anul Centenarului Marii Uniri. Deschidem o nouă pagină a istoriei națiunii noastre și ne revine nouă responsabilitatea de a lăsa generațiilor viitoare o democrație puternică și o țară dezvoltată. Să construim, așadar, împreună următorul secol de existență a României cu mult curaj, implicare civică și atașament ferm față de valorile statului de drept. 2019 este anul în care țara noastră va deține, pentru prima dată, Președinția Consiliului Uniunii Europene. Să valorificăm această oportunitate și să dovedim că România este implicată, cu seriozitate, în consolidarea proiectului european. La mulți ani și un An Nou fericit tuturor!” a transmis președintele României.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.