Skip to content
Administrație locală Focus Recent

PNDL II – Banii neutilizați pot fi folosiți până în 2020

Banii din programul Naţional de Dezvoltare Locală 2 care nu au fost utilizați nu se vor pierde. Guvernul a adoptat o Ordonanță de Urgență prin care creditele de angajament neutilizate în perioada 2017 – 2018, pot fi folosite până în 2020 pentru finanţarea proiectelor de investiţii.

Pe lista suplimentară a fost de la Ministerul Dezvoltării o ordonanţă de urgenţă privind prorogarea unui termen, în sensul că sumele neutilizate, creditele de angajament neutilizate în 2017 – 2018 privind Programul Naţional de Dezvoltare Locală 2 să poată fi folosite în continuare, până la epuizarea PNDL, până în 2020. Este o prorogare de termen pur şi simplu, în sensul că pot folosi sumele pentru finanţarea proiectelor de investiţii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului Nelu Barbu.

Totodată, în ședința de guvern a fost adoptată modificarea Hotărârii de Guvern nr. 807 privind investiţiile majore în economie, în sensul că va fi continuată evaluarea proiectelor de investiţii, se vor face acorduri de principiu, iar în momentul în care se aprobă Legea bugetului de stat pe 2019 se vor acorda ajutoarele de stat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.