Skip to content
Lifestyle Recent

3 obiceiuri pe care să le ai dacă ești în căutarea iubirii

Luna februarie mai este asociată și cu denumirea de luna iubirii. Valentine”s Day – Dragobete sunt acele sărbători ale iubirii care îi pot pune în dilemă pe cei care sunt singuri.

Dacă ești în căutarea iubirii, nu trebuie să disperi, ci să adopți o serie de obiceiuri pentru a fi pregătit/ă pentru momentul când o vei găsi.

Crede în tine! Cultivă încrederea de sine.

Iar asta te va ajuta să găsești dragostea, pentru că vei atrage persoana care va vedea în tine pe cineva în preajma căruia vrea să stea. Nu pe cineva care își plânge de milă. Și, în plus, dacă tu nu ai încredere în tine de ce ar avea altcineva? Pe de altă parte în acest proces îți vei da seama ce cauți când e vorba de persoane pe care vrei să o iubești.

Ține legătura cu prietenii buni.

Ieși în oraș cu ei. Bucură-te, povestește, râde. Nu e cazul să stai să îți plângi de milă că pe tine nu are cine să te iubească. Cultivă relațiile cu prietenii tăi, pentru că merită ”investiția”.

Fii tu partenerul tău

Răsfață-te! Ai grijă de tine. Fă-ți timp pentru tine. Poartă-te cu tine cum ai vrea să se poarte viitorul partener. O să înveți multe din asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.