Skip to content
Ediția de astăzi Recent

90 de pompieri de la ISU Mehedinți, la datorie în minivacanța de Sfânta Marie

Începând de joi, 15 august, pe toată durata minivacanței prilejuită de Sărbătoarea „Adormirea Maicii Domnului”, peste 90 de pompieri salvatori cu mijloace tehnice de intervenție din dotare vor fi zilnic la datorie, pentru asigurarea răspunsului operativ la solicitările primite din partea cetățenilor.

Eventualele urgenţe medicale vor fi gestionate, prin intermediul echipajelor SMURD, care vor asigura primul-ajutor calificat.

Totodată, în această  minivacanţă, pompierii mehedinţeni vor fi angrenaţi în misiuni de asigurare a unui climat de siguranţă în rândul cetăţenilor, pe timpul activităţilor  prilejuite de Zilele municipiului Orşova, concertul desfăşurat în parcarea unui centru comercial, meciul de fotbal Pandurii-Mioveni, dar şi Sărbătoarea Peşterii Toploniţa, pentru preîntâmpinarea producerii unor situaţii de urgenţă, dar şi pentru a interveni prompt în cazul manifestării lor.

Totodată, premergător desfăşurării activităţilor cu public numeros, din această minivacanţă, specialiştii Inspecţiei de Prevenire vor efectua activităţi preventive de îndrumare şi control.

De altfel,  joi, 15 august a.c., 27 de pompieri vor participa la ceremonialul militar prilejuit de sărbătorirea “Zilei Marinei Române”, ce se va desfăşura la Monumentul Eroilor Marinari din Portul Drobeta Turnu Severin, începând cu ora 10.00.

       

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.