Skip to content
Recent

Chirițoiu nu rămâne fără reacție: ce spune despre modificările la Legea Concurenței

 

Președintele Consiliului Concurenței, Bogdan Chirițoiu, reacționează după amendamentul adoptat de comisiile juridice şi de industrii ale Camerei Deputaţilor, conform căruia preşedintele Consiliului trebuie să fi îndeplinit funcţii de conducere cu largi responsabilităţi pentru o perioadă de cel puţin 15 ani, în care a făcut dovada înaltei sale competenţe profesionale şi manageriale.

Concret: Chirițoiu este de părere că legile nu pot să prevadă decât pentru viitor și nu pentru ”lucrurile care exista deja”.

Nu sunt jurist, dar cred din experienţa mea limitată că legile nu pot să prevadă decât pentru viitor. Deci nu cred că o prevedere legală adoptată acum poate să afecteze ceea ce există deja în Consiliu, dacă Parlamentul doreşte să facă o lege pentru viitoarea conducere a Consiliului poate să o facă, noi putem să ne dăm cu părerea, dar pentru viitor, nu cred că pentru lucrurile care exista deja„, a declarat Chiriţoiu, potrivit B1.ro

Amintim că deputații Comisiei juridice şi Comisiei de industrii au decis joi, într-o ședință comună, că președintele Consiliului Concurenței trebuie să fi avut funcţii de conducere cu largi responsabilităţi pentru o perioadă de cel puţin 15 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.