Skip to content
Focus Recent

Ape tot mai agitate în PSD Mehedinți! Aladin Georgescu este acuzat de lipsă de transparență

Aparent zenul pe care vrea să îl transmită, în public, liderul PSD Mehedinți este doar o mască. Când a încercat să se bucure că aniversează niște ani, ca președinte al PSD Mehedinți, mai mulți colegi din partid i-au transmis că nu are nici un motiv de bucurie, pentru că ei continuă demersul prin care vor să îl dea jos de la șefie. Printre cei care au ieșit public să îl conteste sunt primarii PSD Marius Screciu, Constantin Trușcă și Lucian Coandă.

Am încercat să luăm legătură cu Aladin Georgescu, dar nu vrea să ne răspundă la telefon sau să ne transmită punctul său de vedere cu privire la declarațiile colegilor de partid.

De unde a pornit din nou scandalul? De la o postarea pe Facebook făcută de Aladin Georgescu.

La câteva ore, cei trei primari au declarat la o televiziune locală că nu e liniște în PSD Mehedinți – așa cum s-a lăudat Aladin Georgescu.

Din păcate, lucrurile nu merg așa cum le zugrăvește domnul președinte. Situația în organizația PSD Mehedinți s-a deteriorat destul de mult în ultima perioadă și acest lucru este doar din cauza modului în care a ales să conducă domnul Aladin Georgescu. Spuneam mai demult că dumnealui conduce dictatorial (declarație din luna august 2015 n.red…. îmi revizuiesc părerea nu conduce dictatorial, aș putea spune, scuzați-mi exprimarea neacademică șobolănial așa. Adică pe dedesupt, pe la colțuri, fără ca membrii de partid, cei care suntem apropiați din punct de vedere al conducerii, eu sunt președinte executiv, dar și vicepreședinții și membrii Biroului Permanent, nu știm niciodată deciziile…sau nu participăm la deciziile pe care le ia domnul Georgescu. Într-un an de zile cred că am făcut maxim 2 Birouri Permanente, în măsura în care alții în alte județe sunt cel puțin 2 pe lună… De ce nu le face? Pentru că așa alege dumnealui. Sau alege să conducă fără să se sfătuiască cu nimeni, fără să ne aducă la cunoștință deciziile, noi aflăm pe la colțuri, din ziare, de la anumite persoane, chiar de la opoziție aflăm decizii care ar trebui să ne privească pe toți. Din păcate domnul președinte a fost ales de toți cei care suntem în PSD, iar dumnealui a ales să conducă particular, este condus partidul pe persoană fizică…Situația nu este roză în PSD Mehedinți și e din cauza lui Aladin Georgescu”, a declarat Marius Screciu.

Nici primarul Șimianului nu îl vede bine pe președintele PSD Mehedinți.

Este un mesaj fals așa cum este și domnul președinte Aladin Georgescu. Încearcă să ascundă din nemulțumirile pe care noi le avem față de felul cum conduce partidul, deci este un mesaj fals. Noi ne continuăm demersul nostru pe care l-am început pentru demiterea domnului președinte Aladin Georgescu”, a declarat Constantin Trușcă.

Și primarului Bâcleșului îl critică în termeni duri pe Aladin Georgescu.

Da, am citit și eu cu stupoare pe FB mesajul dânsului. Se laudă cu niște rezultate care le-am avut împreună. Spune că toți împreună am fost alături de oameni. Da. O perioadă, la începuturi pot spune că am fost toți împreună alături de oameni, la un moment dat am rămas doar noi alături de oameni, dânsul s-a dat într-o parte, nu a mai fost alături de noi, a renunțat la ideea de a se consulta și de a vorbi cu oamenii care au avut rezultate și l-au pus în funcția în care este”, a declarat Lucian Coandă.

Acum nu știm dacă zbaterile din PSD Mehedinți au ajuns și la nivelul conducerii centrale a PSD sau dacă vor fi discutate în ședința CEX, care se ține sâmbătă 1 septembrie, la Neptun.

Că nici la nivel central situația nu pare roză. Potrivit unor surse citate de PSNews pesediștii vor discuta schimbarea Guvernului Dancilă, inclusiv a Vioricăi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.