Skip to content
Focus Recent

Cine se visează premier

Deși cei de la PSD&ALDE se află deja la al treilea Guvern, în mai puțin de doi ani de zile, există deja doritori pentru a forma un al patrulea Cabinet. Un actual ministru a declarat recent că și-ar dori să fie premier. Cine? Eugen Orlando Teodorovici – ministrul Finanțelor.

Ca om politic este normal să aspiri la tot felul de poziţii cât mai înalte. Este normal. Dacă faci altfel, eşti ipocrit. Nu-i normal să fie aşa? Cum poţi să spui tu ca politician: «Mi-ajunge, eu stau aici». Dacă tot ai intrat în politică, ai intrat să faci bine pentru ţară. Dacă ai intrat şi eşti convins de lucrul ăsta, nu-ţi dai seama că, cu cât eşti în poziţii mai sus, unde poţi să decizi, faci lucrurile mult mai bine? Dacă e un politician care spune altceva, înseamnă că este ipocrit. Sau, dacă nu este ipocrit, înseamnă că este şi mai grav: acea poziţie este mulţumitoare şi-i aduce alte avantaje. Lupta în politică trebuie să fie pentru acest lucru: să faci mai bine pentru ţară. Dacă nu asta urmăreşti, înseamnă că, fie ai un interes personal, fie eşti ipocrit”, a declarat ministrul de Finanțe după ce a fost întrebat dacă își dorește să fie premier.

Există zvonuri că în luna octombrie ar urma o remaniere în Guvernul Dăncilă. Pe lista scurtă a miniștrilor care ar urma să plece se numără ministrul Economiei, al Educației și alții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.