Skip to content
Focus Recent

PNL susține că mai mulți parlamentari de la PSD și ALDE vor vota viitoarea moțiune de cenzură

Moțiunea de cenzură împotriva guvernului Dăncilă este în pregătire, a anunțat președintele PNL Ludovic Orban. Liderul liberal susține că există un număr semnificativ de parlamentari din majoritatea parlamentară care ar putea să susţină moțiunea.

Cu parlamentarii, individual, din majoritatea parlamentară discutăm în fiecare zi şi sunt semne, dar încă nu sunt suficient de concludente, că există un număr semnificativ de parlamentari din majoritatea parlamentară, şi din PSD, şi din ALDE, care ar putea susţine un astfel de demers„, a declarat președintele PNL.

Ludovic Orban l-a atacat în termeni duri pe Călin Popescu Tăriceanu și l-a numit complicele lui Dragnea în toate acțiunile.

Din păcate, principalul complice al lui Dragnea în acest proces de afectare a democraţiei din România, a imaginii României pe plan internaţional este Călin Popescu-Tăriceanu. Tăriceanu este un Dragnea II, Tăriceanu este un Dragnea mai mic şi, din păcate, s-a comportat ca un PSD mai mic, care a girat toate atacurile împotriva independenţei justiţiei, care a susţinut toate derapajele de la democraţie, care a fost ecoul tuturor atacurilor lui Dragnea şi ale camarilei sale împotriva UE, liderilor europeni. Personal, nu cred în această poveste care se tot spune că Tăriceanu ar putea să se desprindă de Dragnea. Tăriceanu este principalul complice al lui Dragnea şi cred că va rămâne până la capăt„, a declarat Orban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.