Skip to content
Administrație locală Recent

Președintele PNL Mehedinți, despre proiectul pentru dotarea spitalului din Orșova: Consilierii locali liberali vor vota

Proiectul Transfrontalier aprobat pentru finanțare, România – Serbia privind depistarea cancerului de col uterin, mamar și digestiv urmează să fie implementat în viitorul apropiat. PSNews Mehedinți a aflat, pe surse, că fostul manager al spitalului Municipal Orșova a transmis președinților PNL Mehedinți, Virgil Popescu, și PSD Mehedinți, Aladin Georgescu o adresă prin care le cere să îi mobilizeze pe cei cu putere de decizie, din CL Orșova, pentru a nu pune în pericol implementarea acestui proiect.

Contactat de PSNews Mehedinți președintele PNL Mehedinți Virgil Popescu ne-a declarat că nu este nicio problemă, iar consilierii locali vor vota cu siguranță acest proiect atunci când va fi pus pe ordinea de zi.

Consilierii locali liberali acest proiect. Nu este nicio problemă. Vor vota orice proiect care este în interesul cetățenilor”, ne-a declarat Virgil Popescu.

În calitatea mea de președinte al organizației PNL Orșova aduc la cunoștință faptul că toți consilierii PNL din Consiliul Local al municipiului Orșova au votat întotdeauna proiectele importante aflate pe ordinea de zi. Adresa privind aprobarea cofinanțării cu 2% pentru proiectul Spitalului a fost depusă la primărie ieri 07.02.2019, urmând ca primarul municipiului să inițieze un proiect de hotărâre în acest sens și noi toți consilierii locali să-l aprobăm. Până în acest moment toate proiectele pe fonduri europene au fost votate în unanimitate”, a anunțat Camelia Ianculovici.

Președintele PSD Aladin Georgescu a fost contactat telefonic, dar nu a răspuns așa că nu știm care va fi poziția social democraților.

Dacă documentele nu vor fi semnate și aprobate în timp util finanțarea pentru acest proiect se va pierde. Proiectul a fost aprobat la finanțare, însă nu s-a semnat încă contractual de finanțare. Dacă va fi implementat Spitalul Municipal Orșova cât și Centrul de Sănătate din Kladovo vor fi dotate cu aparatură medicală și de telemedicină de cel mai înalt nivel tehnologic. Valoarea totală a proiectului este de peste un milion de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.