Skip to content
Administrație locală Recent

Scandal la spitalul Orșova: Adrian Cican a fost dată afară de primar

Primarul Orșovei Marius Stoica l-a demis din funcția de manager al Spitalului Municipal Orșova pe Adrian Cican, începând cu data de 15 ianuarie.  Edilul a emis o dispoziție prin care a anunțat că încetează Contractul de Management încheiat între Primăria Municipiului Orșova și Spitalul Municipal Orșova.

În replică, Adrian Cican s-a declarat scandalizat și îl numește pe primar ”proprietar de sclavi, infractor” și susține că a fost ”executat politic”.

ASEARĂ, ÎN JURUL OREI 20, NOAPTEA CA HOȚII, PRECUM PROPRIETARUL DE SCLAVI, PRIMARUL STOICA, FORȚEAZĂ O PARTE DIN ANGAJAȚII SPITALULUI SĂ SCHIMBE ÎNCUIETORILE DE LA BIROUL MANAGERULUI, ÎNCHIDE ȘTAMPILELE SPITALULUI ÎN ACEL BIROU ȘI……….PRIMARUL INFRACTOR, PREIA CHEILE BIROULUI ȘI PLEACĂ ACASĂ CU ELE, TOATE ACESTEA FĂRĂ ACORDUL MANAGERULUI INTERIMAR !!! DOAMNE DUMNEZEULE, ESTE O INSTITUȚIE A STATULUI ROMÂN, NU O GROTĂ !!! ESTE PREA MULT, ÎNCERCAȚI SĂ OPRIȚI INFRACTORUL !!!”, a scris Cican pe contul personal de Facebook.

În cadrul unui interviu acordat colegilor de la Tele2 Drobeta Cican a spus că în dispoziția emisă de primar se spune că este demis deoarece ”a redus cheltuielile cu o sumă mai mică, decât cea prevăzută”.

Domnul primar în luna octombrie 2018 mi-a prelungit contractul de management până în octombrie 2019. Deci contractul nu expirase. Care cred că este motivul? Este vorba de foarte mulți bani la mijloc, de bugetul municipiului Orșova, că noi am cerut bani și asta ar reduce din bugetul municipiului”, a mai declarat Cican.

Primarul Orșovei nu a făcut niciun comentariu pe marginea acestei decizii, până la publicarea acestei știri. Adrian Cican a precizat că va ataca în instanță decizia.

Citește și EXCLUSIV: Scandalul continuă! Replici dure între managerul spitalului Orșova și președintele PNL Mehedinți

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.