Skip to content
Focus Recent

A fost prelungită starea de alertă!

Comitetul național pentru situații de urgență a adoptat HOTĂRÂREA nr. 53 din 05 august 2021 privind propunerea prelungirii stării de alertă și a măsurilor necesar a fi aplicate pe  durata acesteia pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Starea de alertă a fost prelungită până la data de 3 septembrie 2021.

Comitetul Național pentru Situații de Urgență adoptă prezenta

HOTĂRÂRE:

Art.1 – Se propune prelungirea stării de alertă pe întreg teritoriul național,  pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 11.08.2021.

Art.2 – Măsurile de prevenire și control a infecțiilor generate de virusul SARSCoV-2, propuse a fi adoptate începând cu data de 11.08.2021, în contextul epidemiologic actual, sunt prevăzute în anexa la prezenta hotărâre.

Art.3 – Măsurile propuse în prezenta hotărâre produc efecte doar în situația  aprobării lor prin acte normative ale Guvernului sau, după caz, ale conducătorilor  ministerelor sau organelor administrației publice centrale.

Art.4 – Prezenta hotărâre se comunică tuturor componentelor Sistemului  Național de Management al Situațiilor de Urgență.

Care sunt măsurile în vigoare:

Anexa la HCNSU nr. 53 – masuri (1)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.