Skip to content
Administrație locală Recent

Acces gratuit pentru copiii sub 10 ani la Ștrandul Municipal Schela Cladovei

Copiii cu vârsta sub 10 ani au acces gratuit la Ștrandul Municipal Schela Cladovei, din Drobeta Turnu Severin. Propunerea a fost a consilierilor liberali și a fost votată în 2018.

Alături de consilierii locali liberali am inițiat un proiect care prevede acordarea copiilor sub 10 ani de acces gratuit la Ștrandul Municipal Schela Cladovei. Până acum accesul era gratuit doar pentru copiii sub 7 ani însă am considerat că trebuie crescută limita de vârstă a copiilor care beneficiază de această facilitate pentru că cei mici trebuie stimulați să practice diverse sporturi, sportul însemnând sănătate. Înotul contribuie la menținerea sănătății datorită efectelor benefice pe care le are asupra organismului, fiind unul dintre sporturile care contribuie cel mai mult la dezvoltarea armonioasă a copiilor”, a declarat Daniel Cîrjan pentru PSNews Mehedinți.

Programul este de luni până vineri de la 8.00 la 20.00 iar sâmbăta și duminica de la 8.00 la 20.30, iar gratuitatea pentru cei mici este valabilă toată săptămâna, inclusiv în weekend. Pentru a beneficia de gratuitate copiii trebuie să prezinte la intrare carnetul de elev.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.