Skip to content
Ediția de astăzi Recent

Adrian Duicu: Evident că este sfârșitul politic al domnului Dragnea!

 

Fostul președinte al PSD Mehedinți , Adrian Duicu, a avut o reacție extrem de dură la adresa lui Liviu Dragnea, imediat după ce Instanța Supremă l-a condamnat pe acesta la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor de la DGASPC Teleorman, potrivit Tele2 Drobeta

„Un om cu un caracter așa mizerabil, își merită soarta”, „A făcut mult rău partidului”, ”Evident că este sfârșitul politic al domnului Dragnea! Nu-i plâng de milă și cred că e suficient de matur să își ducă crucea și încă puțini ani la pușcărie nu îi fac rău”, a spus Adrian Duicu la Tele 2 Drobeta.

Adrian Duicu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean (CJ) Mehedinţi, a fost condamnat în decembrie 2017 de Curtea de Apel Bucureşti la un an şi şase luni închisoare cu suspendare, într-un dosar în care a fost trimis în judecată de DNA pentru că l-ar fi susţinut în funcţie pe şeful Poliţiei la IGPR. pentru faptele de corupţie reţinute în sarcina sa de DNA şi l-a condamnat pentru folosire de informaţii nedestinate publicităţii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.