Skip to content
Administrație locală

Aladin Georgescu este vicepreședintele Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România

Președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu a fost votat vicepreședintele Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România.
Voi reprezenta cu onoare și responsabilitate, Regiunea Sud-Vest, în cadrul Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România, din funcția de vicepreședinte! În cadrul şedinţei Adunării Generale a Uniunii Naționale a Consiliilor Județene din România (UNCJR), desfășurată în sistem electronic, am primit votul pentru funcția de vicepreședinte în cadrul forului administrativ naţional pentru un mandat de patru ani. Reprezint cu onoare Regiunea Sud-Vest în cadrul UNCJR și le mulțumesc colegilor pentru votul acordat”, a anunțat Aladin Georgescu.
Uniunea Națională a Consiliilor Județene din România este un organism important pentru administrația județeană, iar eficiența lui se dovedește de fiecare dată când reprezentanții forului reușesc să expună problemele și să propună soluții la nivel guvernamental și legislativ.
În contextul actual, UNCJR aduce o contribuție esențială în întărirea capacităţii administrative a autorităţilor administraţiei publice locale. Vă asigur de tot interesul și implicarea activă în cadrul forului pentru îmbunătăţirea cadrului legislativ în domeniul administraţiei publice prin formularea de propuneri de modificare sau completare a legislaţiei, precum și pentru ducerea la îndeplinire a obiectivelor UNCJR”, a mai declarat Aladin Georgescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.