Skip to content
Administrație locală Ediția de astăzi

Lucrările de investiții prin PNDL merg mai departe în județul Mehedinți

Prefectul județului Mehedinți Cristinel Pavel a anunțat că toate obiectivele de investiții din județul Mehedinți, incluse în cadrul Programului Național de Dezvoltare Locală (PNDL) – etapa a II-a, au primit finanțare de la Guvernul României, prin Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației.
Domnul premier Ludovic Orban și domnul ministru al MLPDA, Ion Ștefan, au înțeles necesitatea alocării fondurilor guvernamentale pentru ca aceste obiective de investiții să fie duse la bun sfârșit. Sunt lucrări de infrastructură rutieră, tehnico-edilitară şi socio-educativă, care vin în sprijinul comunităților locale și care era firesc să fie finalizate”, a declarat prefectul Cristinel Pavel.
În județul Mehedinți, Consiliul Județean Mehedinți și 58 de primării vor beneficia de aceste fonduri.
Astăzi au semnat deja actele adiționale pentru contractele de finanțare aferente obiectivelor de investiții primarii din Breznița Ocol, Bâlvănești, Florești, Punghina, Șvinița, Broșteni, Podeni, Jiana, Isverna, Hinova, Gruia, Gogoșu, Devesel, Cujmir, Burila Mare, Dumbrava, Salcia, Rogova, Corcova, Livezile, precum și din orașele Strehaia și Vânju Mare. Sunt proiecte demarate din anul 2017 și care aveau nevoie de finanțare pentru a fi finalizate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.