Skip to content
Focus Recent

Atac dur lansat de președintele PNL: PSD trebuie să aleagă între Liviu Dragnea şi România

Președintele PNL Ludovic Orban le transmite celor de la PSD că acum este momentul să aleagă între Liviu Dragnea și România.

PSD trebuie să aleagă între Liviu Dragnea şi România, între a fi fideli României sau a rămâne slugile lui Liviu Dragnea. Trebuie să aleagă între a face zid în jurul unui om condamnat o dată şi care a mai fost condamnat o dată sau a servi interesul cetăţeanului român care i-a trimis în Parlament. Poate Comitetul Executiv se va manifesta astăzi ca o sectă de sinucigaşi, ca o camoră care fac omerta şi zid în jurul şefului lor, în schimb toţi ceilalţi parlamentari, atât ai PSD, cât şi ai UDMR şi ALDE, trebuie să înţeleagă că aruncă România în haos, strică imaginea României în plan internaţional şi că dau ţara pe mâna unui individ care nu are altceva în cap decât să-şi salveze pielea. Astăzi, PSD trebuie să decidă dacă sunt un partid democratic sau devin un front de salvare a lui Dragnea de puşcărie. Astăzi, PSD trebuie să ia decizia dacă sunt cetăţeni ai României sau dacă sunt iobagi pe moşia lui Dragnea„, a spus Orban, la Palatul Parlamentului.

El a susţinut că social-democraţii riscă să arunce România în haos dacă îl vor apăra pe Liviu Dragnea în urma deciziei de la ÎCCJ prin care a fost condamnat la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare. Decizia nefiind definitivă.

În primul rând, cei care au format coaliţia majoritară trebuie să înţeleagă că Dragnea îi duce la fund şi că asocierea cu Dragnea nu va face altceva decât să distrugă imaginea publică a partidelor componente şi mai ales imaginea PSD. Eu nu pot să-mi imaginez că PSD astăzi poate să se comporte ca şi cum CEX-ul PSD ar fi format din Nuţu Cămătaru, Genică Boierică, Bercea Mondial sau alţi interlopi cunoscuţi. Ei trebuie să se manifeste ca nişte oameni care respectă legea, care acţionează în interesul public şi care ştiu că trebuie să aleagă România şi în niciun caz că trebuie să-l aleagă pe Dragnea. Dacă vor face zid pentru a-l apăra pe Dragnea, înseamnă că şi-au pierdut orice urmă de responsabilitate în ţara aceasta şi riscă să arunce ţara în haos”, a afirmat liderul PNL.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.