Skip to content
Ediția de Astăzi Recent

Avertisment dur, din partea unui lider liberal: România este în criză economică

Senatorul PNL Florin Cîțu susține că România este deja în criză economică, iar asta se poate vedea și din datele oficiale care încep să fie publicate de instituțiile statului.

România este în criză economică. Nu există dubii pentru mine. Datele oficiale încep să confirme pentru că Dragnea nu mai poate forța instituțiile statului să ascundă adevărul. Gaura este prea mare. DAR… Sunt foarte mulți români care nu vor să creadă acest adevăr și continuă să înghită propaganda PSD+ALDE. Acești români în loc să economisească se supraîndatorează, de exemplu. În câteva luni tot acești români vor cere statului să le compenseze prin subvenții, plafonări de prețuri, iertări de datorii, pierderea puterii de cumpărare. Acești români care astăzi ignoră datele clare care arată că economia va face implozie vor pune presiune pe stat să împartă costul ignoranței lor cu restul societății prin intermediul bugetului. Ne vor face pe toți prin intermediul taxelor mai mari să plătim pentru faptul ca ei astăzi sunt iresponsabili și merg pe mâna PSD+ALDE, scrie Florin Cîțu.

Liderul senatorilor liberali precizează că o guvernare liberală nu va permite să se întâmple așa ceva.

O guvernare liberală nu va permite să se întâmple așa ceva. Românii cumpătați, românii liberi, românii care își asumă riscuri zi de zi nu vor fi fortați să plătească salariile unui stat supradimensionat și ale acelor cetățeni care au beneficiat preferențial de subvenții, deduceri și transferuri din partea PSD+ALDE. Fiecare este responsabil pentru deciziile sale într-o economie liberală”, mai arată liderul liberal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.