Skip to content
Administrație locală Recent

Bani de la Guvern pentru continuarea mai multor proiecte de dezvoltare finanțate prin PNDL

Mai mulți primari mehedințeni au semnat luni, 11 ianuarie, în prezența prefectului Cristinel Pavel au semnat mai multe contracte adiționale pentru a primi fondurile necesare pentru continuare mai multor proiecte finanțate prin PNDL.

Este vorba de patru contracte de finanțare prin PNDL II 2017-2022, inițiate de primăriile din Vânju Mare, Obârșia Cloșani și Cireșu.

Primăriei Vânju Mare i-a fost alocată suma de 5.378.037,90 lei, din bugetul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, pentru lucrări de modernizare la târgul săptămânal din Vânju Mare. Mă bucur că acest obiectiv a primit finanțare pentru că vorbim de unul dintre cele mai mari târguri din județ, iar producătorii agricoli își vor putea vinde marfa în condiții civilizate”, a declarat prefectul Cristinel PAVEL.

De asemenea, Primăria Vânju Mare a primit finanțare pentru modernizarea sistemului de iluminat public în orașul Vânju Mare, în valoare de 535.238,20 lei. Tot pentru reabilitarea sistemului de iluminat public, au primit fonduri guvernamentale Primăriile Obârșia Cloșani și Cire

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.