Skip to content
Ediția de Astăzi Recent Spot

Când puteți depune aplicații pentru Start-Up Nation

Societățile înființate după 30 ianuarie 2017 pot aplica începând de joi, 27 decembrie, de la ora 10.00, pentru programul Start – Up Nation, pentru a primi maxim 200.000 de lei.

Punctajul minim pentru a fi acceptat de principiu în vederea verificării administrative şi a eligibilităţii este de 50 de puncte din maximum 100 de puncte posibile. Totodată, pentru a aplica în acest program e nevoie ca societatea să activeze în domeniul producţiei, industriilor creative, serviciilor şi comerţului, să creați cel puțin un loc de muncă cu normă întreagă pe perioadă nedeterminată şi să menţineți locul de muncă ocupat cel puţin doi ani după finalizarea implementării proiectului.

Schema de minimis are ca obiective principale stimularea înfiinţării şi dezvoltării întreprinderilor mici şi mijlocii şi îmbunătăţirea performanţelor economice ale acestora, cu prioritate în zonele geografice mai puţin dezvoltate economic, în care densitatea IMM-urilor este redusă comparativ cu media europeană, crearea de noi locuri de muncă şi inserţia pe piaţa muncii a persoanelor defavorizate, şomerilor şi absolvenţilor.

Pentru mai multe detalii accesați linkul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.