Skip to content
Ediția de Astăzi Focus Recent

Mesajul Patriarhului Daniel pentru români: Când săvârşim faptele bune împlinim poruncile lui Hristos de a iubi pe Dumnezeu

Basilica.ro

Patriarhul României a transmis că sărbătoarea Naşterii Domnului ne descoperă iubirea nesfârşită şi mai presus de înţelegere a lui Dumnezeu faţă de oameni.

Patriarhul Daniel a mai spus că nașterea Domnului Iisus Hristos este „o binecuvântare pentru oameni, dar şi pentru întreg Universul”.

Când săvârşim faptele bune împlinim poruncile lui Hristos de a iubi pe Dumnezeu în rugăciune şi pe semenii noştri în fapte bune noi Îi aducem lui Hristos aur. Aurul faptelor bune este cea mai mare cinstire pe care o putem aduce noi Pruncului Iisus când arătăm iubire în jurul nostru pentru că El din iubire S-a făcut Om ca să-i mântuiască pe oameni şi să le dăruiască viaţa veşnică”, a spus Preafericirea Sa.

Totodată, Patriarhul Daniel le-a transmis credincioşilor ortodocşi români, cu prilejul Sărbătorii Naşterii Domnului, „multă binecuvântare şi fericire în familiile şi casele dumneavoastră”.

Să arătăm în jurul nostru în aceste zile iubire milostivă, smerită, darnică pentru a răspunde iubirii lui Dumnezeu arătată în Pruncul Iisus şi în toată lucrarea Mântuitorului- Să ne gândim la toţi cei dragi, dar mai ales la cei care sunt singuri, bolnavi şi săraci”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.