Skip to content
Recent Spot VIDEO

Caracater de artist! Ștefan Popa: Au venit ciurucurile din Oltenia! Timișoara este invadată de olteni! Cine îi solicită scuze publice

Ștefan Popa, considerat un mare artist, a dat dovadă că are un caracter ”îndoielnic”. În cadrul unei emisiuni de televiziune, Ștefan Popa a făcut o serie de declarații jignitoare la adresa oltenilor, pe care îi consideră invadatori ai Timișoarei. În replică, viceprimarul Daniel Cârjan i-a cerut lui Ștefan Popa să revină asupra acestor declarații răuvoitoare.

Caricaturistul a declarat că „la ora actuală Timişoara este invadată de olteni”. „Asta am observat eu la maşini. Toate sunt de Dolj, de Gorj, de Mehedinţi. (…)

Cîrjan a replicat: ”Consider că au trecut vremurile când oamenii se împărțeau pe criterii etnice sau teritoriale!”

Am urmărit stupefiat declarațiile domnului Ștefan Popa Popa’s la adresa oltenilor care trăiesc, muncesc sau se află la facultate la Timișoara, olteni pe care i-a numit „ciurucuri” cu o nonșalanță incredibilă! În calitate de persoană care face parte dintre aceste „ciurucuri”, fiind absolvent al Universității de Vest din Timișoara, îi solicit public maestrului Ștefan Popa Popa’s să revină asupra declarațiilor făcute la adresa oltenilor pe care i-a jignit nemeritat. Consider că au trecut vremurile când oamenii se împărțeau pe criterii etnice sau teritoriale!”, a transmit viceprimarul Severinului.

Am urmărit stupefiat declarațiile domnului Ștefan Popa Popa's la adresa oltenilor care trăiesc, muncesc sau se află la facultate la Timișoara, olteni pe care i-a numit "ciurucuri" cu o nonșalanță incredibilă!În calitate de persoană care face parte dintre aceste "ciurucuri", fiind absolvent al Universității de Vest din Timișoara, îi solicit public maestrului Ștefan Popa Popa's să revină asupra declarațiilor făcute la adresa oltenilor pe care i-a jignit nemeritat.Consider că au trecut vremurile când oamenii se împărțeau pe criterii etnice sau teritoriale!

Publicată de Daniel Cîrjan pe Sâmbătă, 20 iulie 2019

1 comentariu la “Caracater de artist! Ștefan Popa: Au venit ciurucurile din Oltenia! Timișoara este invadată de olteni! Cine îi solicită scuze publice

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.