Skip to content
Focus Recent

Cine o să fie candidații la alegerile parlamentare din Mehedinți?

Se apropie alegerile parlamentare. Teoretic vor fi organizate în data de 6 decembrie. Practic, rămâne de văzut, luând în considerare situația sanitară din țara noastră. Până atunci însă se fac procedurile pentru desemnarea listelor candidaților. În multe județe din țară partidele și-au anunțat candidații.

La Mehedinți nu sunt anunțuri oficiale. Oare cei de la PSD cu ce candidați vor merge? Din fosta legislatură au pierdut mulți parlamentari: Constantin Trușcă, Alina Teiș, Alexandru Bălănescu. Și s-au ales…cu Sibinescu. Oare cine va fi pe următoarea listă? Liviu Mazilu? Vlad Bontea? Așteptăm să vedem oferta.

La PNL cel mai probabil lista la Camera Deputaților va fi deschisă de Virgil Popescu – actualmente deputat și ministru al Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri. Rămâne de văzut cine va mai candida.

La PMP cel mai probabil va candida deputatul Cupă și.. Nici la USR PLUS nu s-a auzit nimic, nu au mai comunicat nimic nici pe paginile de socializare de la terminarea alegerilor locale.

De la Pro România putem bănui că doamna deputat Alina Teiș va vrea să candideze din nou. Rămâne de văzut dacă va lua și voturile necesare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.