Skip to content
Ediția de astăzi

Cîțu: Interimatele foștilor miniștri USR nu expiră. După demiterea guvernului avem un nou calendar

Florin Cîţu a afirmat, întrebat sâmbătă dacă se aşteaptă să fie un Guvern interimar până la sfârşitul acestui an, că speră să nu se întâmple acest lucru. Chestionat cum ar putea fi rezolvată problema, liderul PNL a precizat că era bine ca această situaţie să nu existe în prezent.

Sper că nu. Era cel mai bine să nu fim în această situaţie astăzi aici, pentru că nu aveam o problemă de rezolvat. Acum ştiţi foarte bine, dar discuţiile politice le facem în fiecare zi în altă parte”, a declarat Florin Cîţu, chestionat într-o conferinţă de presă susţinută sâmbătă la Palatul Victoria dacă se aşteaptă să fie un Guvern interimar până la finalul acestui an.

Potrivit premierului, interimatele de la ministerele care au fost ocupate de membri ai USR nu mai sunt pe punctul de a expira pentru că după demiterea guvernului „este un nou calendar, deci ceea ce era înainte nu mai este valabil”.

Am întrebat și eu, se pare că după ce a fost demis guvernul, este un nou calendar, deci ceea ce era înainte nu mai este valabil”, a spus prim-ministrul interimar.

Întrebat dacă vor prelua secretarii de stat atribuțiile miniștrilor, Cîțu a spus că „după ce a fost demis guvernul este alt calendar. Nu mai este calendarul inițial”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.