Skip to content
Administrație locală Recent

Consilierii liberali vor să facă reparații la monumentul Obelisc

Consilierii liberali din Drobeta Turnu Severin vor să se facă lucrări de reparații la monumentul Obelisc de pe strada Crișan.

Viceprimarul Daniel Cîrjan a declarat pentru PSNews Mehedinți că sunt necesare aceste lucrări având în vedere că monumentul este închinat grupului de partizani condus de învățătorul Victor Popescu, care au luptat în Munții Mehedințiului împotriva ocupantului german.

Alături de grupul consilierilor liberali am propus efectuarea de lucrări de reabilitare și reparații la monumentul Obelisc de pe strada Crișan. În nordul municipiului, operă a lui Constantin Lucaci, s-a ridicat un obelisc închinat grupului de partizani condus de învățătorul Victor Popescu, care au luptat în Munții Mehedințiului împotriva ocupantului german. Din păcate, această operă de artă, devenită un simbol și un loc de întâlnire pentru tinerii din Drobeta Turnu Severin, se află la acest moment într-un stadiu avansat de degradare, fiind multiple plăci de marmură desprinse de-a lungul timpului. Starea în care se află acest monument este o pată pe obrazul tuturor autorităților județului Mehedinți și municipiului Drobeta Turnu Severin deoarece poate fi și un simbol al nepăsării fașă de simbolurile care reprezintă comunitatea noastră”,  a declarat viceperimarul Severinului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.